Snickeriarbeten är inte min grej

Snickeriarbeten är inte min grej

Tjenare bloggen, kommer ni ihåg när jag sa att jag var en riktig höjdare på snickeriarbeten? Jag tar tillbaka allt jag har sagt om att jag kan det där med snickeriarbeten och att jag hade passat som hantverkare. Det finns bara ett yrke för mig och det är bakom en dator, absolut inte med en hammare eller såg i handen. Mina vänner kan instämma på det, från och med nu tänker jag lämna över allt vad snickeriarbeten innebär till någon som faktiskt kan det. Det hela började för ett bra tag sedan när jag fick för mig att snickra ihop lite utemöbler till min altan, hur svårt kunde det vara tänkte jag. Själva bygget gick bra och jag lyckades få ihop allting men jag hann aldrig provsitta det ordentligt, utan det kom ett riktigt oväder som drog in över Västerås med kyla och regn. Men sen för någon vecka sedan så kom den efterlängtade solen hit, vi bugar och bockar för att solen verkar ha bestämt sig för att stanna också. Så för några dagar sedan bara så beslutade jag mig för att bjuda hit lite vänner för att inviga de nya möblerna och grilla lite hamburgare. Ända fram tills dess att vi satte oss i möblerna så lyste jag av självsäkerhet med att jag hade byggt riktigt bra möbler. Vi slog oss ner och vi hann la sitta där i ungefär fem minuter innan den första stolen brakade ihop totalt, några minuter senare så gick nästa stol sönder också. Det var nog tur att vi inte hann lägga någonting på bordet för det hade väl gått pajat det också. Jag kan säga att varje dag sen den här händelsen så har jag fått pikar ifrån mina vänner, snacka om att vi har skrattat på min bekostnad. Nästa gång det väntas snickeriarbeten i Västerås så får en snickare komma hit kan jag säga.  


Kommentarer är stängda.