Livet är på topp i Mölnlycke

Livet är på topp i Mölnlycke

Godmorgon bloggen!

Vilken underbar dag vi har framför oss och visst känns det lite skönt att det redan är onsdag, den där ledig måndagen gjorde verkligen susen. Jag mår så fruktansvärt bra för tillfället, förutom att jag har lite ont i ryggen men det löser sig alltid med hjälp av lite massage. I övrigt så har jag fått ordning på min lägenhet i Mölnlycke och jag har börjat träffa en tjej som jag tycker väldigt mycket om, ibland är livet verkligen en dans på rosor. Bara för några månader sedan så mådde jag inte alls bra, jag hade inget jobb och bodde i en lägenhet i Mölnlycke med bara en säng och en teve. Nu däremot har jag ett arbete som jag verkligen trivs med, en möblerad lya och så träffar jag en tjej. Efter regn kommer solsken som man brukar säga och det tackar jag verkligen för. Nu är det bara stelheten i ryggen som ska försvinna och då gör jag som alltid, tar en massage helt enkelt. Det ger lite avslappning och sen så brukar besvären försvinna, dock brukar de komma tillbaka men det är beror på mitt arbete. Sitter man i en kontorsstol hela dagarna så är det ganska vanligt att man få lite bekymmer med ljust ryggen och även nacken ibland, men med tanke på hur kul jag har på jobbet så är det någonting som jag faktiskt kan acceptera. Chefen berättade att det skulle komma hit någon som arbetar med ergonomi, så att vi kan få lite tips på hur vi kan undvika problem med nacke och rygg. Det kan nog vara välbehövligt, vi har faktiskt justerbara bord men det är ytterst sällan som man ställer sig upp. Men annars mår jag jättebra och det hoppas jag att ni också gör, kom ihåg att efter regn kommer solsken vänner!  


Kommentarer är stängda.