Fräsig bil efter rekond

Fräsig bil efter rekond

Hej och hallå alla trevliga och fina läsare och välkomna ännu en gång till mig på min spännande blogg. Jag hoppas att ni mår alla tiders efter påsken och att ni har energi till att tag i det som ligger framför er efter flera dagars ledighet. Jag hade tänkt att jag skulle berätta om ett företag som erbjuder rekond i Kumla, och det här företaget heter CW Auto Detailing.  

Det här företaget är jag verkligen riktigt nöjd med, för de har städat bilen invändigt så att den blev som ny. Jag har en hund som visserligen inte är stor, den väger bara 5 kilo, men likaväl skräpar hunden ner något otroligt. Jag har en filt i baksätet som håller den värsta smutsen borta, men hur som helst så brukar det efter en tid bli ordentligt smutsigt i bilen. Särskilt när det är dåligt väder ute, och det är det tyvärr för det mesta. Tidigare har jag kämpat med att städa bilen men jag måste säga att jag var hemskt trött på att ständigt städa utan att det blev särskilt bra resultat, så jag tänkte att jag tar och provar att lämna in bilen på denna rekond i Kumla. Så fin som bilen blev har den aldrig varit innan, jo, när jag köpte den, och tack vare att det inte heller kostar med än några hundralappar så kommer jag fortsätta att lämna bilen till CW Auto Detailing även i fortsättningen för det är det sannerligen värt. Jag kan med andra ord varmt rekommendera er som vill få hjälp med rekond i Kumla med omnejd att ni gör som jag och lämnar in bilen till denna firma, det kommer ni inte att ångra, och ni kommer tacka mig för tipset efteråt. 


Kommentarer är stängda.