Behöver en rörmokare

Behöver en rörmokare

Hej där bloggen! Jag har bokat tid för en rörmokare till huset som kan hjälpa oss med lite vvs, det är något som strular med värmepumpen och ni kan ju själva tänka er hur kallt det blir om man inte har någon värmekälla i huset. Trots att jag i gymnasiet läste vvs så är mina kunskaper högt begränsade och det var nog tur att jag inte valde att spinna vidare på den yrket. Visserligen hade jag kanske kunnat lösa det här problemet men det där med hantverkaryrken är absolut ingenting för mig, jag trivs bäst när jag får sitta vid min dator och hjälpa människor med deras it problem istället. Idag befinner jag mig faktiskt i Hultsfred och arbetar, det är skönt att få jobba på hemmaplan för en gång skull. Allt som oftast så innebär mitt jobb en hel del resor, vi kontrakt med företag lite runt om i Småland och Skåne vilket gör att jag får åka iväg ganska mycket. Men det är inte så långa resor utan jag brukar faktiskt komma hem samma dag som jag åker. Det är ytterst sällan som jag får stanna över en natt på hotell, det är givetvis inte helt fel det heller men hemma är alltid bäst. Jag hoppas verkligen inte att det dyker upp något när rörmokaren kommer på besök, det hade varit väldigt typiskt om jag skulle bli tvungen att åka iväg. Däremot är grabben hemma vid den tiden så han kan visa var värmepumpen sitter. Min son har faktiskt valt samma väg som jag gjorde och läser också han vvs, enda skillnaden är väl att han är lite mer intresserad av det och ser gärna sig själv att arbeta inom det. Det är bra att vi kommer få en ordentlig hantverkare inom familjen och jag är glad att han väljer sin egna väg.  


Kommentarer är stängda.